25. joulukuuta 2008

Talven valkohiutaleet...

Mukavaa Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2009!

Kisakausi on avattu. 20.12. Iisalmen kansallisissa oli varsin mukavasti hiihtäjiä. 10 kilometrin kisa hiihdettiin 4x 2,5 km tykkibaanalla. Latu sai kiitosta, varsinkin katsoessa ladun sivussa ollutta lumen vähyyttä! Hyvin oli siis järjestävä seura hoitanut homman kotiin. Jopa Kontiolahden hilelatu saattaisi (jonain päivänä) jäädä kakkoseksi kuntonsa puolesta...
Itse kisa meni niin, kuin ensimmäiset kisat yleensä. Ei hyvä, ei huono. Kärkeen, Elina Löytynojalle, jäi melkein puoli päivää, muttei ko. baanalle lähdettykään mittaamaan aikaeroja, saati kuntoaan muihin verraten. Sijoitus 4. Jos jotakuta tulokset enempi kiinnostaa, etsiköön netistä ne käsiinsä. Omat tietoni ovat yllä, enempää en vaivautunut tuloslistaa analysoimaan. Sen sijaan omaa suoritusta on pieni yläkoppa pyörittänyt ympäri kuin vanha, kunnon pesukone. Mitä jäi käteen? Ainakin se, mitä lähdettiin hakemaan. Eli kova harjoitus, jossa on rentous mukana (maan kuuluna happourheilijana). Ja siinähän onnistuttiin; potkut rentoutui ja liulla oli jo ihan hyvästi mittaa, vaikka alkuräpiköintiä onkin. Joten silloin kai kuuluu olla tyytyväinen. Eiköhän oikea rytmi löydy sitten kisojen myötä.

Seuraava startti onkin jo huomenna, tapaninpäivänä Kuopiossa. Puijolla aloitetaan uuden Tour de Savo -kisasarjan ensimmäinen osakilpailu: sprintti vapaalla. Itse hiihdän kyseisestä neljän kilpailun sarjasta ensimmäisen ja kolmannen päivän (3. yhteislähtö 5 km perinteinen, Sonkajärvi).

Ja sitten sukuloinnin kautta Hämeenlinnaan äidin tykö uudeksi vuodeksi.